Svakodnevni prijenos programa i svete Mise iz požeške Katedrale

Poštovani!

Budući da su u skladu s Odredbama Hrvatske biskupske konferencije, u cilju izbjegavanja širenja bolesti COVID-19 i očuvanja zdravlja stanovništva, do daljnjega otkazane sve svete mise, slavlja sakramenata, sakramentala, pučkih pobožnosti, župna slavlja i drugi događaji i sastanci, kako unutar zatvorenih prostora tako i na otvorenom, vjernici će tijekom ovog vremena nastojati biti povezani sa svojom župom i biskupijom uključujući se u korizmene programe i pobožnosti putem javnih medija.

Ovime vas obavještavamo kako je moguće uključiti se u izravan prijenos svete mise iz požeške Katedrale, koja će se svaki dan prenositi uživo putem interneta u 18.30 sati. Prijenosu mise redovito će prethoditi određeni program pastoralno-duhovne naravi koji će biti najavljen.

Pozivamo vas da danas prije svete mise putem biskupijske facebook stranice ili youtube kanala pratite Četvrtu korizmenu katehezu s pobožnošću križnoga puta, s početkom u 17.40 sati.

Poveznica za snimku prijenosa uživo: http://youtube.com/channel/UCxByJwbPaW2MyBQLm39KB5A/live

Molimo vas da s ovime upoznate što veći broj vjernika kako bi u ovim izvanrednim okolnostima i na ovoj način mogli biti međusobno povezani i duhovno obogaćeni!

Uz srdačan pozdrav u Gospodinu!
Robert Kupčak, voditelj Pastoralnog centra

Podijeli